Nieuwjaarsdiner

January 4, 2019

 

Dit jaar gingen we voor een Nieuwjaarsdiner i.p.v. een Nieuwjaarsborrel.Het werd een groot succes.het idee kwam van Gravin van 

Kralen tot Kettingen.Zij wilde in haar slowcooker varkenswangetjes voor ons maken.in een mum van tijd had ze een compleet diner georganiseerd.Lady Busy Bee zorgde voor de pommes dauphine. Er waren heerlijke salades van Lady Soetje en Jonkvrouwe Musschinck Onze Vice zorgde voor de soep en Gravin Wiebelien voor de tiramisu.wat wil je nog meer.een super aangeklede tafel natuurlijk, daarvoor zorgde Pollewop en de Queen.

Het bleek dart iemand had gevraagd wie Dequeen was.Dit keer verscheen ze in koningsmantel,wat toch wel wat verbaasde blikken opleverde.Het glazen hoedje ging naar Lady Flowerpower, dik verdiend. Lady Pollewop ontving het P.P schilderij als blijk van waardering voor haar super georganiseerde uitjes.Dit jaar was er ook een gezellige kwis, dank Gravin van Kralen tot Kettingen en Lady Busy Bee.

Zo werden de grijze cellen ook weer even wakker geschud.Het was een fijn Nieuwjaarsdiner.Op naar een mooi nieuw Paarse Pimpernellenjaar.

Please reload

Featured Posts

Papieren Uitje

May 1, 2013

1/1
Please reload

Recent Posts

February 25, 2020

December 13, 2019

November 22, 2019

November 6, 2019

October 18, 2019

September 6, 2019

August 16, 2019

August 3, 2019

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

© De Paarse Pimpernellen 2014 

  • w-facebook
  • Forum-Icon.jpg
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now