top of page
Zoeken
  • Nieuwjaarsdiner

Nieuwjaarsdiner


Dit jaar gingen we voor een Nieuwjaarsdiner i.p.v. een Nieuwjaarsborrel.Het werd een groot succes.het idee kwam van Gravin van

Kralen tot Kettingen.Zij wilde in haar slowcooker varkenswangetjes voor ons maken.in een mum van tijd had ze een compleet diner georganiseerd.Lady Busy Bee zorgde voor de pommes dauphine. Er waren heerlijke salades van Lady Soetje en Jonkvrouwe Musschinck Onze Vice zorgde voor de soep en Gravin Wiebelien voor de tiramisu.wat wil je nog meer.een super aangeklede tafel natuurlijk, daarvoor zorgde Pollewop en de Queen.

Het bleek dart iemand had gevraagd wie Dequeen was.Dit keer verscheen ze in koningsmantel,wat toch wel wat verbaasde blikken opleverde.Het glazen hoedje ging naar Lady Flowerpower, dik verdiend. Lady Pollewop ontving het P.P schilderij als blijk van waardering voor haar super georganiseerde uitjes.Dit jaar was er ook een gezellige kwis, dank Gravin van Kralen tot Kettingen en Lady Busy Bee.

Zo werden de grijze cellen ook weer even wakker geschud.Het was een fijn Nieuwjaarsdiner.Op naar een mooi nieuw Paarse Pimpernellenjaar.

42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page