Zoeken
  • Queen Money-Pennie

Jaarfeest Moordlunch


Cafe Verheijden was delocatie voor de moordlunch.

Wat was er gebeurt ?

Twee Missen gruwelijk vermoord op Coco Island Het Caribische Coco Island vormt het decor van de Miss World Verkiezingen. Vlak voor de finale worden Miss Mexico en Miss Venezuela dood aangetroffen. Ze zijn op gruwelijke wijze vermoord of beter gezegd afgeslacht! De moordenaar moet één van de aanwezige beroemdheden zijn. Dan steekt ook nog een tropische storm op en kan de politie het eiland niet bereiken. Bodyguard Tony Speranza start daarom zijn eigen moordonderzoek.

We begonnen natuurlijk met Kir Royal en daarna werden de rollen geloot.

Wat was ik verbaasd, u bent de moordenaar,stond er op mijn kaartje.De Queen heeft een dubbele moord en mishandeling op haar geweten. Ojee !

Het was hilarisch .Jonkvrouw Musschick zong de ene toonladder na de andere.De Missen Zweden vulden elkaar geweldig aan en speurneus Tony Speranza gespeeld door Lady Pollewop had het zwaar.Hertogin Hazelaer was de steenrijke Bruce Ransom op wiens eiland het spel zich afspeelde.Lady Pink Pearl bleek een stiekem blowende schoonmaakster.De rollen werden geweldig vertolkt .Uiteindelijk bekende de dader.Tussendoor een lekkere lunch en ons 12 e jaarfeest was weer ten einde.

na de andere

15 keer bekeken0 reacties

© De Paarse Pimpernellen 2014 

  • w-facebook
  • Forum-Icon.jpg
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now